Just Like the Old Days

Imorgon är det dags för tenta innan jag äntligen får lite ledighet, har lagt ner plugget för kvällen. Antingen så har jag vuxit ifrån natteninnanprovplugget, eller så är det latheten som är framme igen. Hade inte tagit mig igenom gymnasiet med hedern i behåll utan natteninnanprovplugg. Fast då var det ju mer eller mindre det ända plugget jag gjorde. Har förberett mig hyfsat i alla fall. Nu satsar jag på self-efficacy, så kan det kanske gå.

En rolig överraskning är att kroppen har funkat bra de sista dagarna och jag har faktiskt genomfört lite hyfsad träning. Vilket har gett mig motivation att få hälen att bli bra så nu ger jag mig själv lite behandling. Voltaren, excentriska tåhävningar och stretching. Just like the old days..

2 reaktioner på ”Just Like the Old Days

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *