Kämpar för att hitta flytet

Har börjat jobba på Apoteket igen, vilket innbär tidiga mornar och en återhämtning som blir lite lidande då arbetet trots att det bara är fram tills lunch sliter på mig. Efter jobbet så var det en sjävklarhet att åka till Trönö där Tynne bjuder in till träningsvecka mitt i underbara Hälsingland. Bara några stenkast från pure-ol. Riktigt pure-ol.

Jag jobbar med att försöka hitta tillbaka till tekniken, jag tror jag är på rätt väg. Har en känsla att det är lättare att hitta tillbaka till någonting jag har haft än att börja på nytt. Jag hoppas det i alla fall. I sådana fall så borde jag snart vara tillbaka där jag vill vara tekniskt. Fick till några sträckor riktigt bra på dagens pass. Andra mindre bra, men jag väljer att fokusera på vad jag gör rätt i det här läget. Karta

Imorgon ger jag mig på det igen, får se om jag kan hitta det där efterlängtade flytet någon gång..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *