Kastar in handduken

Har bestämt mig för att stryka hela vårsäsongen, kanske är jag back on track till Jukola, kanske till O-ringen, kanske till SM i höst. Jag vet inte, det enda jag vet är att jag ska tillbaka. 2010 skulle bli en grym säsong för mig, nu sitter jag här relativt otränad och har bestämt mig för att inte tävla någonting i vår. Visst känns det skit, men det kommer komma någonting gott ur det här också, ska bli spännande att se vad. Känns i alla fall skönt att ha tagit beslutet om att strunta i tävlingarna, ett stressmoment borta, nu kan jag fokusera på att bli bra i knät istället.

6 reaktioner på ”Kastar in handduken

  1. Jag tror att du har en bra inställning med att du kommer få ut någonting bra av det, den inställningen försöker jag alltid ha, och jag tror verkligen att det gör att jag får ut någonting bra ur allt, oavsett hur illa det kan tänkas vara… Du kommer tillbaks, i Polen där kommer både du och jag att briljera!
    Jaja ha det bra, ses!

  2. Tror att det är ett bra beslut Göran. Det är ingen bra idé att försöka hetsa sig ur skador, det funkar aldrig. Tror du kommer vara vass i Polen! 🙂

  3. Bra beslut Göran. Jag har ju själv haft stora problem med mitt knä och ett knä har jag märkt att man ska vara försiktig med.

    Med din motivation så klarar du dig ur det här och blir grym framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *