Kör igång på riktigt.. snart

Grus i maskineriet igen. Eller snarare allmänt nedgånget hälsotillstånd hos en sargad kropp de senaste veckorna. För den där maskinen jag hade tänkt att bygga om min klena kropp till genom stenhård träning hela vintern är det ännu långt till.

Den långdragna förkylningen som jag drabbades av fick någon form av återfall efter träningehelgen i Bollnäs. Har sedan dess inte tränat då kroppen helt enkelt sagt ifrån snorighet och allmän seghet är huvudsymtomen.

Ville bara delge att det är skitsegt att inte kunna träna när allt jag vill träna stenhårt och trappa upp min satsning ett snäpp mot nästa säsong. Jag är less på att inte försöka nå min fulla potential, så nu ska jag försöka i alla fall. På riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *