Kroppsliga misären fortsätter

Min kroppsliga misär fortsätter. Ont i hälen under helgen och under gårdagens vinterträningspremiär känns inte super att ha ont vid löpning igen. Idag så vaknade jag och var sjuk. Igen. Sen har jag suspekta smärtor i högerarmbåge. Fan vad skönt med många bollar i luften.

Så kvällen har varken ägnats åt plugg eller träning. Träna vill jag verkligen göra plugga behöver jag verkligen göra. Men istället så såg jag de sju första avsnitten av julkalendern ”Nissene over skog og hei”. Jag är inte bitter. En riktig toppenkväll. Borde kanske göra en julkalender över min kroppsliga misär. Spänningen är olidlig, vad händer imorgon? Kanske jag tuppar av på väg till badrummet eller får ont i lilltån eller något annat spännande..

En reaktion på ”Kroppsliga misären fortsätter

  1. HAHAHA gillar idén med din eken julkalender, hahaha fick mig ett rejält skratt utav dina sista meningar!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *