Kvällstankar

Det är 10 dagar kvar tills jag kör. Tills träningen drar igång på allvar igen. Tills det är slut på tramset. Tills jag tar mina första stapplande steg mot Danmark. Jag längtar.

I helgen är det mina två sista tävlingar för den här säsongen Natt-SM och Smålandskavlen, ska bli skönt att få avsluta den här fantastiska säsongen. Ska göra mitt bästa för att göra det på ett värdigt sätt. Men har egentligen inga förväntningar på några resultat ska gå ut och ha kul, det är det som gäller.

Har i dagarna skaffat facebook, trots att jag länge varit en facebook motståndare, det som fick bägaren att rinna över var när Simon blev medlem. Simon som en vecka tidigare sa ”om jag någonsin skaffar facebook så får ni döda mig”.  I stället för att döda Simon valde jag att gå över till ”the dark side” själv.

Min storebror har en blogg, en blogg som det inte skrivs särskilt mycket på, men när det gör det är det hög kvalité. Idag var en sådan dag då jag förvånat kunde se att min feedläsare hade registrerat ett inlägg från hans blogg. Ett inlägg om en besatthet av att springa 3000meterslopp på bana, vill varmt rekommendera det här.

Markus Krunegård har släppt två, nya album som är helt fantastiska eller åtminstone ett av dem är fantastiskt ”Prinsen av Peking”, var förövrigt från en låt på det albumet som jag snodde rubriken till mitt blogginlägg ”Ingenting är vettigt  03:30”. Vill varmt rekommendera Krunegård.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qBGWuE871xI&hl=sv&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999]

Det var allt jag tänkte på just nu, godnatt.

2 reaktioner på ”Kvällstankar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *