Kylan

Jag har tidigare stört mig på Simons utgråtningar om hur kallt det är. Tänkt: är väl bara skönt att det är lite friskt och inte så mycket folk som är ute som man behöver trängas med. Men, nu har jag ändrat uppfattning det är fan inte sunt att det har varit en snittemperatur på -20 den senaste veckan. De börjar påverka min träning, då min värmeväxlare är borta tar det emot att sticka ut på skidintervaller som jag hade planerat idag. Blev istället löpbandsintervaller och lite styrka. I eftermiddag så blir det cykelintervaller, om jag kan övervinna rösten inom mig som säger att den inte tänker sätta sig på den där jävla sadeln för sjuttioelfte gången och pumpa tills benen gråter mjölksyra.

Den där rösten vet jag att jag kan övervinna, har gjort det så många gånger så den är inte så kaxig längre, men kylan vet jag inte hur jag ska bli av med, om Simon skriver fler bittra inlägg kanske den drar till slut?

5 reaktioner på ”Kylan

  1. Jo, det är hårt. Funderar på att prova nån sån där lungplusvärmeväxlare, vet du om sånt är bra?

  2. Det är inte alltför kallt för löpning (>-25). Klä på sig ordentligt och det går bra. Skall du göra något effektivt, är det bäst att skaffa nån duk runt munnen eller stanna inne. Det var inte så komplicerat förr.

    Åka skidor inte så kul i -20. Då måste man vara väldigt bra klätt och det får inte blåsa från norr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *