Lång-SM, barr i stjärten

Säsongens sista huvudmål gick verkligen inte nå vidare. Klantade mig på kontrollen innan varvningen en riktig skit kontroll i en sumpmark. Missade dryga 3minuter, men om sanningen ska fram så räckte jag helt enkelt inte till idag varken fysiskt eller mentalt.

Jag slutade på 19:e plats. Vad kan jag säga från 2:a till 19:e på en vecka. Från toppen till botten. Självklart är jag ledsen, förbannad och besviken. Så kan det vara, den här jävla sporten kan göra mig så förbannat besviken och så grymt glad. Men det är det jag älskar med det här, att känna saker och ting. Att leva, för så vitt jag vet så lever jag min dröm. Att jag ibland hatar orientering behöver inte betyda att jag inte älskar det…

6 reaktioner på ”Lång-SM, barr i stjärten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *