Lång-SM, den riktiga comebacken

Då stod jag där igen, på startlinjen i ett stort lopp med alla möjligheter att göra en bra insats. Någonting som har varit väldigt, väldigt efterlängtat. Efter ett kvallopp som gick bra och ledde till att jag ganska säkert gick vidare.

Jag öppnar finalen lite halvknackigt, men tappade aldrig den bra känslan av att vilja spika varje kontroll och kontrollerna började sitta bättre och bättre desto längre banan gick. Jag kunde sakta plocka placeringar hela tiden. Fysiskt sätt så kände jag mig aldrig riktigt slut, hade lite svårt att ta ut mig ordentligt, men när jag väl var framme vid slutdelen av banan så kände jag att benen hade fått sitt. I mål kom jag i alla fall på en 14:e plats, en placering och insats jag är grymt nöjd över. Karta

Roliga sträckor på finalbanan i den tuffa karlstadsterrängen

Efter mitt skadeuppehåll på nästan 200-dagar så är det här 4:e veckan jag är helt skadefri. Med tanke på just det att jag bara har 4:a veckors riktig löpträning bakom mig så tycker jag själv att det inte är så illa pinkat att komma 14:e på Lång-SM. Det ger mersmak.

En reaktion på ”Lång-SM, den riktiga comebacken

  1. Gött att ha dig tillbaka! Fint att se dig på tävlingen! Medel nästa helg, i vad jag hört tämligen pure terräng. Kan inte bli annat än succé.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *