Lång SM i fara

Den nya knäskadan känns inge vidare, jag haltar fram. Jag var väldigt tacksam att den förra knäskadan läkte så tidigt så jag faktiskt skulle få en chans att ta mig tillbaka på allvar den här säsongen. Lång SM är det som har lockat mest. Det är den tävlingen som har varit i tankarna sedan jag för några veckor sedan sakta började inse att knät faktiskt skulle bli bra.

Det vore trist om en sten i Ockelbo skulle sätta stopp för det. Det kan vara jobbigt att satsa på en idrott. För det är ingen autobahn det handlar om. Inte för mig i alla fall. Snarare en gropig skogsväg, en väg med hinder på oväntade ställen. Jag tar mig förbi hindrerna för jag vet hur roligt jag tycker det är att färdas på vägen mellan dessa hinder. Så nu gäller det att komma förbi det här hindret.

Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm  – Winston Churchill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *