Lång-SM, kartor med kommentarer

Nu har jag analyserat mina två lopp, inte för att jag tyckte det var roligt utan bara för att kunna lägga det bakom mig och blicka framåt istället.

Kvalet
Försökte tagga till innan start, men var relativt loj. Kändes som att jag hur som helst skulle gå vidare. Orienterade bra förutom lite strul på långsträckan. Sen kom en bom till 5:an p.g.a. bristande engagemang. Ok där ifrån och in. Slutade 4:a i mitt heat, hade inte på något sätt förtagit mig ute i skogen, kände mig trots det mörbultad i benen efter loppet. Borde ha anat onåd.
Karta, Splits

29_7
På väg mot mål i kvalet

Finalen
Hur jag än mentalt försökte trissa upp mig innan start så var känslan lite halvdann innan start. Kände mig inte riktigt redo.  15sek bom direkt till ettan, sprang sedan och försökte bestämma vägval till 2:an och bestämde mig tillslut för att köra höger. Genomförde långsträckan relativt bra. Till trean hittar jag ett bra vägval tyckte jag och genomför sträckan bra. Har en bra känsla, tycker det har flytigt på bra. Sen kommer en riktig mardrömssträcka till 4:an drar snett, men inser det direkt när jag ser åkern och styr upp mot kontrollen. Är också riktigt nära den, men förstår mig inte på grönområdets kanten. 4min går bort här. Efter varvning känns det bara hopplöst och benen har aldrig känts tyngre. Vart tog min form vägen? Sliter mig i alla fall mig i mål och orienterar helt okej efter varvning tycker jag, men mycket snabbare en styrfart var det inte. Jag slutade 19:e vilket är katastrofalt dåligt för mig, men jag hade inte så mycket mer att ge idag, med ett perfekt lopp hade jag kunnat hamna runt 7:e plats. Jag var helt enkelt inte bättre.
Karta, Splits

3 reaktioner på ”Lång-SM, kartor med kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *