Längtar till Portugal

Gigantiska mängder av snö och snöpuls-ol i all ära, men redan nu längtar jag till barmark. Pure-OL där man slipper ha snö över knäna, det är jag sugen på. Den 3:e mars åker jag med klubben till Portugal på träningsläger vi ska bland annat springa Portugal O Meeting-tävlingarna. Det lägret kommer vara en stor motivationskälla för mig fram tills avresan, för tills dess så ska jag ha borrat igenom grymt många kvalitetspass och lär ha trott att jag ska frysa ihjäl oräkneligt många gånger. Ser dock fram emot jobbet som ska göras, det är i det här skedet av vinterträningen som agnarna skiljs från vetet.

Terrängen som väntar i Portugal

Förutom den där lilla magsjukeincidenten så flyter träningen på riktigt bra nu det känns verkligen som om jag är på rätt väg. På förmiddagen idag så genomfördes ett fint långpass med lite sprint-ol inbakat (Karta). Inte Pure-OL direkt, men OL i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *