Lär mig en ny sport

Jag går en crawlkurs i 5-veckor för att lära mig simma lite mer riktigt. Jag gör det framförallt för att jag tror att det är oerhört bra och skonsam allternativ träning, sen är det roligt att lära sig någonting nytt också! Det passar väldigt bra för att ha någonting att skingra tankarna med nu när jag inte kan springa. Tog beslutet att inte åka till Avesta för helgens J-cup, funderade ett tag på att åka dit och bara springa sprinten. Men då jag insåg att knät inte är bra och kommer bli mycket sämre av ett lopp så tog jag ett klokt beslut. Ska försöka göra det nu, ta de rätta besluten, använda hjärnan lite mer…

Medans jag försöker bli skadefri så är det ju kul att känna att jag utvecklas på nånting i alla fall, för snart ska jag nog simma som Phelps. Eller ja, i alla fall lyckas simma crawl ett bra tag utan att drunkna.

3 reaktioner på ”Lär mig en ny sport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *