Lite abstinens

Formtoppningsträningen fortsätter, vilket resulterar i lite träningsabstinens då formtoppningen innebär att jag inte tränar särskilt mycket. En viss ol-abstinens uppstår också då man bara kan köra ol som upp och nerjogg, vilket innebär att speeden inte finns där, villket i sin tur innebär att det inte blir the real thing. I helgen ska jag dock bli av med all sorts abstinens jag har, för då väntar ett träningsläger i Sundsvall inför J-cuperna som går där helgen efter.

Idag hade vi nationella i Matte D, vilket inte gick nå vidare 4h var lite för lite för en segtänkare som mig. Fick det väldigt stressigt på slutet, jag gillar att jobba mig igenom matteprov, är alltid kvar sist. Nu försöker jag skriva på en uppsats om arbetets betydelse som ska vara inne imorgon. Går sådär jag tror att min besvikelse över nationella speglas lite i texten. Det bara blev så att texten handlar om att det kommer gå åt helvete för Sverige och att alla kommer vara besvikna med sina jobb i framtiden. Då vet ni vad ni har att vänta.

Kartorna från idag och i tisdags har ni som vanligt under kartfliken, för det är väll för kartorna ni besöker den här bloggen egentligen eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *