Lite fysisk hockey på det här så..

Jag testade igår orienteringens nya tävlingsdiciplin knockoutsprint, fick bara med mig positiva upplevelser från det. Karta

I övrigt så håller min kropp på att falla i bitar, tro inte att jag är skadad nu, har bara lite småskavanker. Bland annat så gör mitt knä ondare och ondare sen jag slog det i bitar mot en sten på helgens vintercup Mina tår mår inte heller så himla bra då mina nya icebugskor har visat sig läcka in snö. Snön hamnar sedan framför tårna vilket resulterar i förfrysna tår och feta blodblåsor. Men vafan. Lite voltaren och en powerking på det här, sen bär det ut till Norrsätrarinken för lite fysisk hockey, vilket för tillfället är huvud byggstenen i min träning mot Polen..

3 reaktioner på ”Lite fysisk hockey på det här så..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *