Lite hopp om en säsong

Har fortsatt kämpat i motvind med motivationen, men idag lossnade det lite när jag körde ett fartpass ute i härlig skog med bra flow i löpningen. Hittade en teknisk skogsbacke och sedan löpte jag fort uppför för att sedan löpa satans fort nedför och känna hur fötterna hittar en väg bland stockar och sten. Sen gjorde jag om den proceduren många gånger. Upp och ned. Bra träning. Framförallt rolig träning  och den typen av träning som inger en känsla av att jag vill träna mer och bli snabbare.

Den här säsongen är nog inte över ändå. Vänsterhanden börjar sakta kännas bättre och jag har vågat ta av min plastortos några gånger utan att jag avlidit. Kanske, kanske kan jag springa O-ringen med kartan i vänsterhanden till och med. Jag får tydligen springa i Elit klass på O-ringen vilket även det var en viktig motivations-injektion. Då kanske min säsong 2013 kan börja med O-ringen, så ska jag kanske få njuta av den lite innan jag läggs på operationsbordet.

Basen i träningen just nu är låånga skogspromenader i tuff norsk terräng, det vill säga kartritning eller synfaring som det heter på norsk. Det i kombination med fartpass på eftermiddagarna kan nog generera en ok form till O-ringen och förhoppningsvis lägga en bra grund för kommande tävlingar.

Kartritning i en av många branta sluttningar

Här under har ni en film med kommentarer från RBK:s 1:a lagslöpare på Jukola om våra insatser. Det gick ju som bekant inge vidare det där. Men det lägger vi bakom oss nu och blickar fram mot kommande stora stafetter.

Om filmen inte visas direkt uppdatera sidan, byt kvalitet till HD ner till vänster på kugghjulet för hyfsad kvalitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *