Lite om allt

Så igår skrevs mastodonttentan, vilket känns oerhört skönt att ha fått gjort. Den var uppbyggd på två dela och den ena gick i alla fall bra, den andra vettefan. Nu är det bara att hålla tummarna att det gick vägen i alla fall och för all del prisa gud att jag slipper vakna upp mitt i natten och rabbla latin. På ett tag i alla fall..

Som ett brev på posten eller ett email i webbläsaren (eller vad man säger nuförtiden) så kom en sjukdom dagen innan tentan. Troligtvis ett resultat av all stress. Börjar dock kännas bättre och idag är jag nästan frisk och har kunnat gjort vissa basala saker jag inbillade mig att jag inte hade tid med innan som att typ tvätta, städa, diska. Ska bli fantastiskt att få ha strumpor på fötterna imorgon igen. Lyx.

Hoppas jag är frisk imorgon också det vore ju som grädden på mosen att få ha strumpor på fötterna och kunna träna. För nu är jag brutalt sugen på att träna, hårt och länge. Nästa vecka blir förhoppningsvis första veckan med riktig vinterträning. Riktigt jävla hård vinterträning. För det nya träningsåret har ju börjat för 9 dagar sedan och jag har knappt kommit ur startblocken..

Kort sumup av träningsåret 2011: 445h träning, alldeles för mycket skade och sjukdagar. Två riktiga topplopp i form av Stigtomtakavlen och SM i ultralång i övrigt en enda lång fysisk och teknisk missär. Ändå nöjd någonstans med det jag gjorde den här säsongen, simmade i motströms hela vägen, men kämpade på och kom upp på andra sidan med ett SM-silver och en jävla massa härliga minnen. Det är kul att satsa på orientering. För kul för att inte satsa hårt, så nu ska jag höja mig några rejäla snäpp tills nästa år. Framförallt genom att klara mig från stora skador under hela året någonting som jag inte gjort sen jag började satsa på orientering på allvar. Tror jag kan ta många steg om jag lyckas med det och tränar förbaskat hårt förstås.

I helgen så åker jag äntligen till Bergen någonting jag har längtat länge efter och då är det inte fjällen jag har saknat. Ska bli sjukt kul att äntligen få träffa jenten min igen.

Lyssnar nu igenom colplays nya album och föga förvånande så är det förbaskat bra.

2 reaktioner på ”Lite om allt

  1. Da inviteres du på langtur til Gullfjellet eller Kvamskogen på søndag. Familien Rognsvåg gir garantert pluss i boken for et par timer fysisk fostring i fin vestlandsnatur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *