Lite smått och gott

I helgen kom äntligen Elise hit igen och vi fick massa roligt gjort. Tog med henne på en skidtur och hon visade lite överaskande Björgen takter trots min mosters vallningsfria skidor med 1m snösamling under belaget som garanti. Sen till min stora glädje så funkade knät som det skulle igen när vi orienterade lite på söndan. Gött. Karta. Som vanligt när jenten min är här så var det en fantastisk helg som tog slut alldeles för fort.

Jag och Elise ute på spåren i Nåsten

Det var lite smått om vad jag har pysslat med i helgen nu till lite gott. Eller mer korrekt väldigt gott. Nämligen uppladdningen inför morgondagens fettisdag hos Simon med hembakade semlor och rivigt kaffe. Gött. Något som gjorde att gympasset efteråt gick som en dans.

Uppladding till fettisdagen

Den här veckan ska jag försöka njuta till fullo av sista veckan på Hälsopsykologi 7,5hp eller Konsten att chilla 7,5hp om man så vill. Veckans enda skola består av hemtentaskrivning. Har en fråga kvar. Vilket med andra ord innebär att det kommer bli en riktigt bra träningsvecka.

3 reaktioner på ”Lite smått och gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *