Målen klara för 2014

Det känns nu långt bort tills storform under säsongen, men det gör det desto viktigare att för mig att börja drömma och planera säsongen.

Innan planeringen av grundträningen börjar så är det viktigt för mig att göra klart vilka tävlingar som är viktiga för mig. Genom att veta vad som kommer krävas på de tävlingarna så kan jag lägga upp träningen utifrån de kraven.

Jag slutade för många år sedan att sätta resultatmål då jag tycker att det är ologiskt att ha ett mål med sin träning som beror mer på vad andra gör än på vad man själv gör. Däremot så tycker jag självklart att man ska drömma och tänka på olika resultat som en motiverande faktor.

Dessa är de prioriterande tävlingarna tills nästa säsong där jag vill göra bra lopp och vara i bra fysisk form:

  • SM Natt
  • 10-Mila
  • Silva League i Luleå
  • Jukola
  • NM
  • Medel-SM
  • Stafett-SM

Planeringen är i full gång och jag har mycket tid till att göra det noga och bra. Jag får väldigt mycket tid nu framöver när jag inte kan träna och samtidigt har en kurs i skolan som är ganska lugn, men då är det perfekt att börja planera grundträningen och säsongen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *