Matte E prov – 30minuter sen, 3poäng åt helvete

Povet började på sämsta tänkbara sätt, jag skulle gå över till Simon för att gå med honom till provet som jag trodde började på samma tid som våran lektion egentligen börjar 8.30. När jag märker att Simon redan gått till skolan så ringer det en klocka någonstans inom mig, började vi kanske 8.oo? 10sek senare så återfinns jag springandes mot skolan med en formelsamling i handen och samtidigt ivrigt borstandes på mina tänder. Det är vad jag kallar simultanförmåga. Väl framme i skolan är jag en knapp halvtimme sen. Provet flöt sedan på helt ok, han dock inte lösa en uppgift pga tidsbrist på slutet, hade iof kanske inte klarat den ändå. 3poäng vet jag att jag missar, resten kändes bra. MVG gränsen ligger på 3poäng fel. Så om jag för en gångs skull inte skulle ha gjort ett enda slarvfel eller fått fel på något jag trodde jag kunde så kan jag få MVG, inte så troligt. Har i alla fall ett hyfsat läge inför resten av kursen.

Dagens träning för utom en intervall ner till skolan kommer att bli styrka senare idag.

En reaktion på ”Matte E prov – 30minuter sen, 3poäng åt helvete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *