Medel-KM och vägen till säkrare riktning?

09-10-08 Medel-KM för OKPL, Årsunda
Två sträckor där jag höll riktigt bra riktning

OK Pärs Lärjungars Medel-KM avgjordes idag på tallheden i Årsunda. Träningen var även andra träningen i en del av Jakobs och mitt Projektarbete om riktningsförmåga. I den delen av projektarbetet ska vi se om man kan utvecklas på att hålla riktningen med kompass bara genom att fokusera mer på det. På första träningen i tisdags hade jag riktigt bra riktning på 35% av kontrollerna och idag 55% av kontrollerna. Ska verkligen bli intressant att se utvecklingen av det här.

Var först lite besviken på att Medel-KM skulle avgöras på tallhed. Lyckades i alla fall skaka av mig de känslorna innan start, och det var enligt mig en riktigt rolig medeldistans. Gjorde ett bra lopp, några småmissar tycker det är grymt svårt att gå helt rent på tallhed. Nöjd med loppet som helhet finns dock en del tid att hämta. Slutade 2:a efter Eden. Karta, Splits

I övrigt så har kvällen och dagen framförallt ägnats åt plugg, Lokala Nätverk och Matte E. Inte världens roligaste sysselsättning. Imorgon är det prov på Lokala Nätverk ska bli jävligt intressant att se hur det kan gå. Den som lever får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *