Medel-SM syndromet

Bloggen har fått Medel-SM syndromet igen, med det menar jag att det går mediokert på en viktig tävling och då är det mediokert roligt att skriva ett inlägg om det, vilket resulterar i att bloggen dör. Men, den här gången bryter jag trenden bara efter några dagar.

Finspång gick alltså mediokert därför har jag inte särskilt stor lust att skriva om det, jag ligger i alla fall 9 efter 2deltävlingar av J-cupen och kartorna hittar ni under kartfliken.

Nu är 100% av fokuset inställt på Sundsvalls J-cuperna som jag ser som mitt mål nu under våren. Jag har fått hem gamla kartorna och sitter och studerar dem intensivt, terrängen för långdistansen kommer bli helt otroligt svår, krävande och rolig.

2 reaktioner på ”Medel-SM syndromet

  1. Fina träningar igår, även om det känns som att Hertsjö är en klass vassare… Du får ta med kartorna till viken, jag måste oxå ”studera dem intensivt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *