Mig går det ingen nöd på

Är i Viken över helgen. Helgen kickstartade idag med ett pure skidlångpass i Högbo där blixta-backarna fick möta sina övermänn i Bejmer och mig. Skidor och skridskor är ungefär den träningen jag kan bedriva just nu, då mitt knä har haft en negativ utveckling. Ska ge knät lite tid att läka nu för så länge jag kan åka skidor och spela hockey går det ingen nöd på mig. Men det vore ju inte fel om knät kunde inse att det inte ska ta en vecka att läka bara för att den slog i en liten sten. En liten uppmaning bara, till dig knät.

2 reaktioner på ”Mig går det ingen nöd på

  1. dunka skejtintervaller, långa, i uppförsbacke, ca 8-10 min, 5 st. sjukt bra för hjärtat, går även att köra klassiskt om man orkar kladda med fästvalla.
    Distanspass på eftermiddan, ca 2 timmar, å sen lite styrka på kvällen. Fortsätt så ända tills knät har läkt, då är du bättre än nånsin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *