Mitt första 10-Mila

Jag känner mig fortfarande något mörbultad efter helgens bravader. Det märks att människan inte är gjord för att sitta i en minibuss 8 timmar, sova 2 timmar, ut och springa i skogen, sitta i ett tält och frysa och slutligen avrunda med 8 timmar minibuss igen. Trots de något dryga biltimmarna och de något kalla tälttimmarna, så tyckte jag att det var riktigt kul.

Vi hade hoppats eller mer korrekt drömt om en topp 15 placering, detta visade säg bara vara en dröm. Vi slutade på en 34:e plats, alla gjorde okej insatser medans ingen fick till det riktigt bra. 34:e plats är inte dåligt, men det känns lite drygt att vi de senaste åren har placerat oss runt 30 och inte kan ta det här stegen ner mot topp 20. Skönt i alla fall att vi blev bästa lag från Norrland det är ju alltid någonting.

Jag är hyfsat nöjd med min insats, jag skötte orienteringen bra förutom ett litet parallellfel till 3:e kontrollen, löpningen kändes också okej. Jag slutade på 32 plats på min sträcka 5:03 efter bästa tid, villket jag är nöjd med. På huvudet så fick  jag privilegiet att för första gången bära lampan Lupine Betty, frågan är om man ska kalla det nattorientering med den sjuka lampan. Karta

Jag är i alla fall en erfarenhet rikare och det är alla andra i vårat mycket unga lag också, så jag hoppas att vi kan komma igen nästa år och sänka placeringssiffran ordentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *