Molnen skingras

Det blev en långhelg i Uppsala/Köping/Stockholm som var riktigt fin. Där höjdpunkterna var det eminenta boendet hos familjen Hedlund i Köping med nästan lite för gott fika, bastun efter ett fint backpass med min bror i stockholmsskärgård och den härliga orienteringen i hammarskog arrangerad av Albin, Karta.

Sen var resultatet på J-cupsavslutningen i Köping väldigt positivt överaskande för mig. Känslan under loppet var sådär då framförallt löpningen kändes riktigt tung. Gött att det ändå räckte till en fin 10:e placering. Karta.

Med vetskapen om att jag inte är omöjligt långt efter de bästa så känns det oerhört motiverande att fortsätta träna bra här i Bollnäs. Igår lurade jag med några på mitt tuffa backpass som jag skrev om tidigare. Glädjande var att jag klockade intervallerna på mycket bättre tider än sist, kanske delvis på grund av bra sparring av Jeppe Lysell. Men i vilket fall så känns det som att det är på väg åt rätt håll.

För första gången sedan Lång-SM så börjar molnen där borta på horrisonten skingra sig och jag ser tydligt vart jag är på väg. Nu väntar en Medeldistans.

2 reaktioner på ”Molnen skingras

  1. kul att de går bra nu! jag ska försöka fixa nått fint pass tills 13-14onde som du får ladda till 😉 HB är ju också bra alternativ träning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *