När livet vändes upp och ner

Jag har gått igenom lite av en livskris där allting vändes upp och ner, min plan. Allting beroende på ren och skär klantighet.

Som många som läser den här bloggen säkert vet så hade jag tänkt börja plugga till Sjukgymnast i Uppsala nu i vår. Planen var ett halvår med kartritning/pro-life, sedan tillbaka till verkligheten med heltidsplugg. Det hade varit planen ganska länge.

I måndags så skulle jag gå in och titta på studera.nu när man får reda på om man är antagen. Jag gick in på min anmälan och kunde till min förskräckelse inte hitta någon anmälan. Jag var helt säker på att jag 2-månader tidigare hade varit inne och anmält mig. Men där fanns ingen anmälan. Jag måste ha gjort någonting fel glömt klicka eller något annat elementärt jävla fel.

Så då sprack planen och det kändes tungt. Det var 3-dagarsedan och många timmar i skidspåret har hjälpt, samt framföralt att jag har börjat tänka på min nya plan.

Det blir plugg i Uppsala ändå med enstaka kurser som jag tror jag kan ha användning för. Antingen 50% eller 75% beroende på om jag kan få något deltidsjobb.

Om inte annat så verkar det i alla fall som att jag kommer få mer tid till att löpa linan ut med min dröm, mitt projekt, mitt mål; JVM Polen 2011.

Sen om jag lyckas söka så finns kanske sjukgymnastutbildningen kvar om ett halvår..

5 reaktioner på ”När livet vändes upp och ner

  1. Tråkigt, men det blir ju nice ändå! Mer tid att lägga på vad som helst – träna och åka på läger! Kommer blir en fin vår i Uppis 🙂

  2. Det blir ju perfekt för uppladdningen inför JVM! 😉 spelar ju egentligen inte jätte stor roll om du börjar ett halvår senare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *