Natt-SM

Den korta versionen av tävlings sum-upen låter såhär: Jag blev 32:a, är nöjd med hur tekniken funkade, men hade hoppats på bättre ben.

Och den lite längre låter såhär: Jag öppnade loppet genom att ta safe vägval till 1:an och 2:an enligt min plan att göra det enkelt för mig. Kom in i orienteringen bra, men hade svårt att hitta bra flow och fart i löpningen. Gjorde 1 mindre och en liten större bom i det svåraste området på förstavarvet, men skärpte sedan till mig riktigt bra. Ut på andra varvet när jag hade hoppats på att kunna öka farten, var det bara att konstatera att de benen jag hade hoppats på hade jag inte idag, fick istället därifrån och in jobba stenhårt mentalt för att hålla uppe hyfsad fart, då kroppen var mer eller mindre död.

Sammanfattningsvis får jag ändå vara nöjd med en 32:a plats i mitt första senior-SM även om jag hade hoppats på lite bättre. Det var i alla fall en fruktansvärt rolig natt, med 13-tuffa kilometrar och RIKTIG orientering, inget närområde med massa stigar som det ofta är på Natt-SM. All heder till RBK:s banläggare som bjöd alla löpare på en utmaning och en riktigt härlig orienteringsupplevelse. Karta

´Kartan med mina vägval klicka för större bild

Kul att vi har fått ett förstklassigt träningsområde bara milen från Bollnäs. Här kommer jag nöta några timmar känns det som..

En annan väldigt rolig sak var att Albin plockade hem det hela och visade vem som är Natt-kungen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *