Nattjobbet igång!

Då var nattjobbet mot 2014 igång. Jag tror att nattorientering är grymt bra träning även för de disciplinerna som går på dagen, man utmanas i sin orientering. Man måste vara lite noggrannare, vara lite bättre med kompassen, vara lite mer koncentrerad, planera sträckorna lite bättre osv.. Kan man ta med sig den orienteringen till dagen sedan så kan man dra stor nytta av det!

Natt-SM, Jukola och 10-Mila är tre av mina stora mål mot nästa säsong. Detta gör det ännu viktigare för mig att göra nattjobbet nu under vintern. På de stora stafetterna blir det med största säkerhet natt för mig.

Dagens pass körde jag med Calleberg i Nåsten, se karta och kommentar här: karta.

Nu ser jag fram emot många härliga nattpass framöver, ska sikta på att köra minst ett i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *