Natträvarnas och RBK 80 år!

I helgen har Elises mamma och syster varit på besök vilket har varit trevligt. Vi var i Bollnäs igår och idag, där det har hunnits med en hel del träning.

Igår var det dags för den legendariska RBK klassikern Natträvarnas som är en tävling utöver det vanliga. Figge stod som arrangör i år i och med att han vann ifjol. Han hade lastat på med klurigheter så det räckte och blev över utmed banan, bland annat ett fruktansvärt tätt grönområde där vi skulle hitta några stenar. Var några andra riktigt roliga moment samt en del matte (!) innan jag tillslut kunde lista ut vart sista kontrollen och målet var. Målet visade sig vara hemma på tomten hos oss så jag kan inte klaga på dålig terrängkännedom i alla fall. Jag var ute i 1h och 37min detta räckte till en 4:e plats.

Idag var det 80 års firande i Harsa då Rehns BK fyller 80 år som klubb. Detta firades bland annat med ett fint långpass i dimman med många topp bestigningar.

De 5 tappra som hängde på hela passet.

Tänkte bjuda på två kartor från träningar de sista dagarna med:

I fredags så sprang vi ”O´KOM #4 Chace The Ace”, Thierry har lagt ut en del permanenta banor runt om i Uppsala där tanken är att man ska kunna springa de flera gånger och sätta rekord. Jag har för tillfället rekordtiden 07:59 på denna bana. För att läsa mer om O´KOM gå in här. Karta

På förmiddan igår så sprang vi en kort bana upp till Bollebergets topp. Karta

Från toppen av Lilla Bolleberget

Känns bra att jag passade på att springa mycket i helgen då det på tisdag är dags för operation. Kommer troligtvis en uppdatering här om hur det hela har gått.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *