Nej, men titta

utsnitt-ur-tdb4
Utsnitt ur min träningsdagbok

Ser ni? Nej, det är klart att ni inte gör, men om ni tittar upp till höger på utsnittet ur min träningsdagbok så ser ni någonting rött. De som har väldigt bra syn ser också att det röda är en text och att det står ”skadad”, men den 18 så försvinner den här röda texten.

Jag har de senaste månaderna monotont fyllt i skadad i min träningsdagbok, men så den 18 februari har jag slutat utan att jag själv har tänkt på det. Det är i alla fall fantastiskt. Ni läser på en skadefri orienterares blogg. Bara så att ni vet. YES!

En reaktion på ”Nej, men titta

  1. dålig update på bloggen nu! tänk på en ensam bitter stackare som inte har något att göra förutom att hoppa över pluggande som biologi och engelskauppgifter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *