Nu börjar resan

Då var resan igång, det börjar med en tågtur Uppsala-Oslo. Jag sitter nu på ett SJ tåg någonstans i de värmländska skogarna. Är det nått jag tycker om så är det att åka tåg. Klart det bästa transportmedlet. Värre är det med morgondagens långa flygning för en flygrädd som mig. Folk säger till mig att det är ologiskt att vara rädd för att flyga. Det förstår jag mig inte på. En fruktansvärt tung plåt-klump 10 000m upp i luften, det känns ju jäkligt säkert om man tänker logiskt? Min flygrädsla är i alla fall inte så farlig, så det ska nog gå fint. Sen kommer nog mina timmar i luften kännas helt värt det vid ankomst.

Nästa blogginlägg kommer förhoppningsvis inom kort från Kapstaden. Det vill säga om den där flygfarkosten är så säker som alla är så övertygade om (håller tummarna).

image
Temperaturen när jag lämnade Bollnäs igår. Känns helt okej att fly söderut då..

En reaktion på ”Nu börjar resan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *