Ny design av hemsidan!

Har gett mig ledigt från patologi-plugget lite till och från under dagen och låtit kreativiteten flöda. Resultatet har ni troligtvis redan sätt då det jag har åstadkommit är att ha gjort en ny design av hemsidan. Om jag får vara lite nöjd med mig själv och trotsa jantelagen så måste jag säga att det blev jäkligt bra. Så välkommen till nya goranwinblad.se!

Återupptäckte även en träningsform idag, nämligen simning. Var allt för länge sedan sist. Tro det eller ej, men crawltekniken satt bättre än senaste passet för ett år sedan. Tror det blir fel simpass framöver. När man slipper kryssa mellan överviktiga motionärer och får en egen bana är det en riktigt härlig träningsform.

3 reaktioner på ”Ny design av hemsidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *