Ny samarbetspartner: Caout/WINFORCE

Caout AB är ett  företag som distribuerar sportnutritions-varumärkena WINFORCE och Pure Clean Powder.

WINFORCE är ett schweiziskt kvalitetsmärke som levererar sportnutrition som hjälper mig att prestera och återhämta mig på bästa möjliga sätt. Det jag tycker är bäst med WINFORCE är att de har produkter helt fria från sötningsmedel och andra konstgjorda ämnen. När jag nu under grundträningsperioden försöker ligga på gränsen av vad kroppen klarar av så är det extremt viktigt att jag återhämtar mig på bästa möjliga sätt. Jag dricker POWER PROTEIN blandat med mjölk efter träning för att ge kroppen de byggstenar som behövs för att laga mina skadade muskelceller och göra dem ännu bättre! Under den kommande säsongen tuffa långdistanser så ser jag fram emot att kunna plocka fram en ULTRA ENERGY COMPLEX ur bakfickan för att orka hela vägen in i mål.

Pure Clean Powder levererar produkten rödbetspulver som precis som namnet indikerar inte är något annat än torkad rödbeta som man kan blanda med vatten och få rödbetsjuice. Inga konstigheter helt enkelt, men nitraterna i rödbetan har visat sig ge mitokondrierna i musklerna en bättre arbetsmiljö och höja syreupptagningsförmågan! Det finns mycket seriös forskning på detta, för de som följer Vinterstudion på SVT så har ni kunnat se där hur de har pratat om den nya forskningen som visar på rödbetans fantastiska egenskaper. Jag dricker rödbetsjuicen från Pure Clean Powder regelbundet för att få i mig rödbetans nyttiga ämnen.

Jag är väldigt tacksam och glad för att Caout är med och stöttar min satsning mot mina högt uppsatta mål!

För mer info om caout och vart man kan köpa produkterna gå in på caouts hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *