Ny samarbetspartner: Hoka One One

Som jag skrivit om tidigare så hade jag problem med en slemsäck under vänsterfoten under hela vintern och våren. Jag testade då att köpa ett par Hoka One One skor som har väldigt mycket dämpning och på så vis minskar belastningen mot min smärtande slemsäck. Kunde tack vare skorna, hålla igång med löpningen under perioden när slemsäcken fortsatt var irriterad.

Har alltid haft svårt att löpa på asfalt har ofta fått ont någonstans. Jag tror i grunden att det är extremt onaturligt för människor att löpa på så hårt underlag även om vissa klarar det väldigt bra, med hjälp av ett par Hoka One One så känns det mer som att löpa på gräs. De flesta skorna i deras sortiment har trots stor sula, väldigt låg så kallad häl-tå dropp vilket vilket gynnar ett naturligt steg med landning på främre delen av foten.

Nu när jag är på väg tillbaka från mina skadeproblem använder jag fortsatt Hoka One One skor på många av löppassen för att minska belastningen lite och förhoppningsvis hålla mig borta från fler långvariga skador.

Jag är väldigt glad över samarbetet med Hoka One One och som deras slogan säger så ”LET’S GO!”.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *