Ny samarbetspartner Trimtex

Trimtex är den ledande aktören på orienteringsklädmarknaden och sysslar även med sportkläder i flera andra idrotter. Min klubb Rehns BK har sedan många år kört med Trimtex på klubbkläderna. Jag har varit riktigt nöjd med kläderna både funktionsmässigt och utseendemässigt. Nu stöttar de mig mot mina mål 2011 vilket känns kul.

5 reaktioner på ”Ny samarbetspartner Trimtex

  1. Om du vill kan jag sponsra som träningssällskap och draghjälp när det behövs på vårterminen i Uppsala. Men då ska fan jag också ha en fet banner här någonstans. Och en trimterre-cykeltröja, så är samlingen fullbordad. Hittade förövrigt en jävligt grym 4min-intervallslinga när jag var ute häromsistens. Men informationen kostar på den…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *