Nyårsafton i Bergen

Trots att sjukdomen gav mig ännu ett slag i nyllet vilket gav mig hög feber så lyckades jag återhämta mig tillräckligt för att orka ta flyget till Bergen och Elise i måndags. Igår firade vi in det nya året med Elises familj, vi var hemma hos Elises syster Silje som har fantastisk utsikt över Bergen.

foto Jone Reistad från Silje och hans balkong.

IMG_5812

Vi var även på OL-träning igår där jag inte kunde springa och fick agera fotograf istället, bättre att promenera i fin skog i alla fall  än att ligga i en säng och ha feber som jag ägnat mig åt den senaste veckan. Nu känns sjukdomen mycket bättre och jag hade tänkt att bli frisk så fort som bara möjligt för alla vackra fjäll häromkring kallar på mig! Jag ser fram emot ett bra träningsår 2014 och många utmanande och roliga tävlingar.

IMG_5747 IMG_5716 IMG_5690 IMG_5739 IMG_5674 IMG_5722 IMG_5774

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *