Nytt land, ny stad, nytt jobb

Som jag hintade i förra inlägget så har jag gett mig ut på nya äventyr i livet. För två veckor sedan så tog jag flyget och flyttade till Bergen i Norge. Anledningen att jag valt att flytta hit var att jag fick ett väldigt bra jobberbjudande som jag helt enkelt kände mig tvungen att satsa på. Sen skadar det ju inte att det finns fjäll här, underbara fjäll..

Jobbet jag har fått här är hos idrottsklubben TIF Viking där jag har en tjänst på totalt sätt 50%. Jag jobbar dels som fysioterapeut på deras fysioterapeutmottagning 3 eftermiddagar/kvällar i veckan. Sen jobbar jag som orienterngstränare för orienteringssektionen i TIF Viking och utöver det så håller jag i lite löpträning för ett företag.

När jag blev färdig med studierna nu efter nyår så letade jag efter ett jobb på ca 50% för att kunna ge mig själv chansen att även satsa fullt ut på orienteringen. Så jag är väldigt glad att ha fått det här jobbet och det är otroligt roligt att få möjligheten att jobba både som fysioterapeut och orienteringstränare vilket känns som en perfekt kombination för mig!

På fysioterapeutmottagningen

Det är väldigt mycket nytt nu, men jag kommer in i det mer och mer och det känns som det kommer bli riktigt bra. Träningen har flytit på bra, men tyvärr så vill foten som jag haft problem med länge inte bli helt bra. Jag har dock stora förhoppningar inför säsongen då jag trots en del skadeproblem kunnat träna mer den sista tiden än vad jag gjort på länge. Och foten den ska nog börja spela på samma lag snart..

Vid målet av Stoltzekleiven Opp där ”Verdens brattaste løp” går av stapeln. Här kommer jag plåga mig själv mycket framöver!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *