O-ringen, finbesök i Bergen och flytt

Innan O-ringen blev det några fina dagar på Västkusten på Hamburgö där Elins familj har ett sommarställe med fantastiskt läge vid havet bland de häftiga klipporna. Perfekt för fin löpning/klättring!

Årets O-ringen blev kanske inte helt som jag hade hoppats på tidigare under året. Istället för att försöka konkurrera bland de bästa i H21E så blev det en träningsvecka i klassen Open 12. När min fot fortfarande inte håller för löpning i full fart i obanad terräng och framförallt inte för flera lopp i rad av den typen så blev beslutet att ta det hela som en träningsvecka ganska enkelt. Trots detta var O-ringen en grymt kul vecka med rolig orientering och härligt umgänge i ett fint hus som vi var ett gäng grabbar som hyrde.

Veckan som varit har jag haft finbesök här i Bergen av Albin! Var riktigt skoj att få besök och bra för träningsmotivationen, för är det någon som vet hur man tränar så är det den mannen. Gårdagen blev en av de tyngre träningsdagarna jag gjort med 3h och 15min löpning på fjället över ”Vidden” med hårdkörning uppför några toppar. I slutet av passet väggade jag mer än vad jag nånsin gjort tidigare, kunde ett tag knappt ta mig fram gåendes i utförsbackarna. Efter lite käk och några timmars vila gav vi oss ut på dagens andra pass som blev 9,5km löpning med några backintervaller och kroppen funkade mirakulöst nog bra igen. Kroppen är grym och tål mycket hårdträning om man bara kombinerar det med bra vila och bra mat.

Mer hårdträning lär det bli framöver, men fokus ligger på att få min fot att bli 100% bra igen. Målet är att vara tillbaka hel och i gott slag till medel och stafett SM!

Har även hunnit med att flytta från ett av de sunkigaste områdena i Bergen till ett av de finaste och har nu en inspirerande vy att se ut över medans jag skriver, vilket kanske kommer göra att det blir högre frekvens på inläggen här framöver..

En reaktion på ”O-ringen, finbesök i Bergen och flytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *