O-ringen och Sprint-SM kval

O-ringen veckan började tungt för mig, den dåliga magsjukeveckan innan o-ringen satte sina spår, de tre första etapperna var benen tunga och krampade. Men fram till fjärde femte piggnade jag till och formen kändes riktigt bra. Målet var att göra fem bra OL-tekniska lopp, jag misslyckades med målet då jag gjorde fyra bra lopp, trots det är jag mycket nöjd med min femte plats utifrån förutsättningarna.

Idag var det dags för Sprint-SM kval, en unik tävling på Sveriges västligaste karta ute på ön Koster. Gjorde ett stabilt lopp, som räckte ända till heatseger med 42sek. Känner att formen finns där och är riktigt taggad inför finalen inne i Strömstad imorgon. Då jävlar.

En reaktion på ”O-ringen och Sprint-SM kval

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *