O-ringen över

O-ringen är slut för i år. Puts väck. Mitt stora mål den här sommaren blev inte som jag hade tänkt mig. Det ända jag åstadkom var 250-ideela arbetstimmar och att stappla mig runt två etapper. Foten mår inte bra, det händer ingenting med den. Blev så klart lite sämre av att springa, men sen går det tillbaka och känns bara sådär halvpajj igen.

I vilket fall som helst så blev O-ringen riktigt roligt trots att jag inte kunde springa i skogen så som jag hade velat. Hade roligaste arbetsuppgiften under hela veckan igår då jag och min kusin gick och plockade in kontrollerna på de två finaste bergen på Glössbo kartan. Fyfan, så jäkla vackert alltså. Det glädjer mig verkligen att alla som kom till O-ringen fick springa i den underbara hälsingeterrängen. Känns riktigt bra att jag har fått en till ”lekplats” inte långt från Bollnäs. Tror det blir en träning där på årets BTH. Kommer bli grymt, då ska foten vara min vän igen.

Nästa vecka så ska jag, Albin och Jakob ut på en knapp veckas cykel-tour. Start i Uppsala nästa måndag och mål någon annanstans. Norrut ska vi i alla fall. Kan bara bli sjukt jävla kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *