O-ringen

Årets O-ringen blev mitt bästa någonsin, då jag klarade målet med 5-bra tekniska lopp. Jobbade mig igenom tävlingen med bara småmissar. Tyvärr så var inte formen där jag hade hoppats att den skulle kunna vara. Var helt sänkt första 3-dagarna. Fick kämpa för varje meter, men gjorde det jag kunde med de benen jag hade. Slutade tillslut på en 22:a plats i den hårda H21L klassen. Inte supernöjd med resultatet, men nöjd och stolt över genomförandet av O-ringens hårdaste klass. Känns bra att ha genomfört H21L, men nästa år vill jag springa Elit och få mäta mig mot de allra bästa.

Efter en härlig O-ringen vecka med ett härligt gäng i huset vi hyrde så åkte jag och Elise vidare mot Stockholm för att fortsätta njuta av sommaren nu i Stockholms skärgård på vårat sommarställe. Några härliga dagar har vi haft där med träning på fina kartor, bad, kanot-paddlande, och allt annat som hör skärgården till.

Lite bilder:

Elise i "ledartröjan" som vi hade i huset under O-ringen, minst bomtid efter den senaste etappen fick bära tröjan.
Jag och Challe påväg upp i Höjdskräcken på Liseberg under vilodagen. Som uppladning inför värstingattraktionen Atmosfear Europas högsta frittfall. Fyfan.
Elise och jag i pariserhjulet
Elise paddlar i Skärgården

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *