Oboymorgon

I morse så var det en tvättäkta oboy morgon, i ordets alla bemärkelser det ända som egentligen saknades var själva oboyen. För de som inte är så bekanta med uttrycket oboymorgon så kan jag förklara hur en sådan går till.

Man vaknar av sin alarm klocka klockan 8, knäpper på snooze funktionen, sommnar om och vaknar 9 minuter senare av alarmet, knäpper på snooze igen, sommnar om, vaknar 9 minuter senare… osv. När man tillslut har snoozat klart efter ca 1 och en halv timme, så inser man att det är försent att träna och sätter sig istället framför datorn och börjar googla runt. Efter en timme framför datorn så börjar magen kurra, då går man ut till köket greppar tag i grötkastrullen, men ångrar sig fort igen och stoppar istället i två rostmackor i brödrosten. Det är i det här läget som oboyen kommer in i bilden, här ska man egentligen fylla ett mjölkglas till hälften och ha andra hälften med oboy pulver, men har man ingen oboy så tar man bara sina mackor ett glas mjölk, sätter sig framför datorn och avnjuter denna näringsrika frukost.

Min teori är att alla behöver minst en oboymorgon i månaden för att må bra, man är ju inte mer än människa.

3 reaktioner på ”Oboymorgon

  1. jävligt rätt. Jag körde ju en variant av oboy-morgon med rostade mackor dränkta i nutella choklad, te med ett halvt kilo socker och ett glas c-vitamin + järn med svar vinbärssmak. Voíla! En mycket fin morgon… Det enda som saknas är glögg på balkongen…

  2. Vad menar herrn med ”minst en oboy morgon i månaden för att må bra, man är ju inte mer en människa”. Denna mening innehåller ett syftningsfel, två stavfel och kan därmed missuppfattas totalt. Look and learn from Colting!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *