Om att balansera på en pilatesboll

På styrketräningen i morse så skulle jag försöka mig på konststycket att balansera på en pilatesboll. Det borde jag aldrig ha gjort. Jag ramlade ganska hårt på betonggolvet, men min första reaktion var att det gick bra hade inte ont någonstans. Men i omklädningsrummet började jag få grymt ont i handen, sedan har det bara blivit värre och värre under dagen. Efter middagen så ringde jag min Pappa som är läkare, han tyckte att jag borde åka till sjukhus och kolla upp det. Så min rumskamrat Jakob fick agera ambulanschaufför med olgybussen. Väl på Sandvikens sjukhus så kollade en läkare på handleden och ansåg att det borde röntgas ikväll. Så med en remiss bar det av mot Gävles sjukhus där handen blev röntgad. Efter lång väntetid så fick jag äntligen beskedet att det inte var någon spricka i handen. Sjukt skönt att det inte var någon spricka, men det kommer nog ta ett tag att bli bra ändå, coopers test imorgon kan jag nog glömma då det ilar i hela handen vid minsta lilla stöt. Att balansera på en pilatesboll är ingenting jag rekommenderar.

Att skriva med bara högerhanden suger.

7 reaktioner på ”Om att balansera på en pilatesboll

  1. Pingback: Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *