Om dagarna som flyr

Jag hoppas fortfarande att jag ska kunna stå på startlinjen till första etappen av O-ringen om två veckor. Jag tror dock inte att jag kommer kunna göra det och jag vet att jag inte kommer kunna göra det i den form jag så gärna hade velat ha. I vilket fall så skulle jag prisa gud om jag kunde stå på startlinjen. Bara för att få ge mig ut och springa orientering i hälsingeterräng. Suget är stort på att springa långt och fort. Men foten vill inte riktigt hoppa ner i skorna och krafsa ut i terrängen. Jag ser dock ljuset, har de senaste dagarna sakta men säkert lämnat min haltande gång och kan nu nästan gå ordentligt på foten.

Efter min cykeltur mellan Uppsala och Bollnäs så följde några tunga dagar då det kändes som att mitt huvud skulle sprängas. Jag brukar aldrig ha huvudvärk, men under några dagar så hade jag en konstant pulserande smärta i huvudet. Det ända jag mäktade med tack vare parecetamolen var att inta vertikalt läge och tänka så lite som möjligt.

Som tur var så släppte huvudvärken lagom till att jag hade en Lettlands resa inbokad med klubbkompisar för att springa Kapa 3-days. Eller som ni förstår inte springa Kapa 3-days. Halta Kapa 3-days. Trots avsaknaden av fysisk stimulans så blev det några trevliga dagar i den Lettiska högsommaren. Lettland ett helt klart underskattat resmål. Några bilder får sammanfatta det hela:

Lagbild med de specialupptryckta tröjorna för tävlingen
Ring-snack på TC med några sköna medlemmar i "Probably the best team in the world"
Köper min dagsdos av den ofattbart goda Lettiska drycken Kvass
Det kan ta sin tid att få maten till bordet i Lettland (vi fick vänta 2h15m vid ett tillfälle), men när den väl är där så är den högklassig!
Det årliga besöket på Club Essential för två stekare..

Just nu är jag en väldigt upptagen man, jobbar mer eller mindre konstant med O-ringensprinten. Där jag är banläggare och kartritare. Har varit en himla process där jag har gått från att vara entusiastisk till att hata allt som har med sprint att göra till att börja bli riktigt nöjd med resultatet nu när alla bitar nästan är på plats. Det enda jag egentligen hinner med förutom att arbeta med sprinten är att cykla. Jag cyklar cirkus 2h om dagen utmed Hälsinglands vackra landskap. Börjar bli bättre och bättre på att cykla, har till och med bestämt mig för att köra tävlingen Bollnäsrundan som avgörs nästa lördag. Även Simon har utlovat att utmana mig på hans smått legendariska Dacordi. Någonting att se fram emot bland alla dessa dagar som flyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *