Om tiden som gått, tiden som kommer och tiden som inte räcker till

Det var lite länge sedan jag skrev här sist, men det speglar ganska bra min vardag just nu har ungefär lika mycket tid över som antalet blogginlägg senaste tiden. Cirkus noll. Den mesta tiden går åt till att försöka banka in latin i en skalle som börjar säga ifrån. Resten av tiden går till att träna sen måste jag tydligen äta och sova också. Ska dock inte klaga så värst mycket tycker faktiskt att anatomin är kul trots stressen den framkallar.

Förra veckan fick jag i alla fall en välbehövlig paus från anatomi pluggandet då jag fick finbesök av Elise. Vi åkte bland annat till Stockholm där jag var eminent guide av vår huvudstad som faktiskt inte är så ful som jag trodde. Var en sjukt kul vecka och jag längtar verkligen tills jag får besök av jenten min igen. Veckan avslutades med att vi åkte till Fredrikstad över helgen och sprang blodslitet.

Stockholms finaste plats?

Blodslitet blev min sista tävling i juniorklass, avslutade inte direkt med flaggan i topp. Fick en bra start och var med täten på första slingan tills alla började småbomma och jag trodde jag visste vart jag var och stack iväg på egen hand. Jag visste inte vart jag var. Efter det väntade knappa 2h kamp mot den norska naturen för att ta mig i mål, vilket jag ändå är nöjd med att jag gjorde med tanke på hur jävla dåligt jag mådde sista timmen. Skönt att få bli trött ibland.

Är nyss hemkommen från ett riktigt njutarpass ute i skogen med lampan på huvudet. Nattsäsongen har dragit igång och det känns verkligen kul då mycket av mitt fokus till nästa år kommer handla om just nattorientering. Varför natt kan man undra, egentligen bara för att det är jäkligt kul. Men även för att mina huvudmål nästa år blir stafetterna där jag gärna vill vara med och bidra till vårt starka lag. Det är just på nattstäckorna vi behöver en nivåhöjning för att hänga med de allra bästa lagen. Så nu i höst/vinter ska jag försöka bli en riktigt bra nattlöpare. Ser framemot nästa helg då säsongen avslutas med Smålandskavlen där jag har en nattstäcka, blir en perfekt start mot satsningen tills nästa år.

Bild från mitt myspass med lampan på huvudet

Nu till helgen ska det i alla fall bli skönt att för en gångs skull ha en helg då jag inte ska göra ett jota. Eller njae, plugga och träna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *