Operationen

Jag börjar ta mig ur citodon dimman och börjar återigen må som en människa efter att ha varit under isen några dagar. Operationen som jag hade ångest inför i flera månader är avklarad. Samtidigt som det känns skönt att ha det gjort så har jag mått ganska dåligt de senaste dagarna. Det värsta just nu är höften som de tog ben ifrån, den gör väldigt ont och gör så att jag inte kan gå ordentligt. Jag haltar fram vikt åt sidan på ett högst oergonomiskt sätt för att det inte ska göra så förbaskat ont.

I sjukhussängen på Akademiska

Operationen gick inte helt enligt kirurgens planer, men han ”tror att han fick till det tillslut”. Den var planerad att ta ca 90min, men tog 3h och kirurgen sa att det var ovanligt svårt att få till det bra. Jag hoppas verkligen att det blev bra så att jag inte behöver gå igenom en till operation.

Det kommer dröja innan jag kan träna igen, kirurgen trodde att det skulle ta ungefär en månad för höften innan jag kan springa på den. Förhoppningsvis så kan jag komma igång och träna nått alternativt lite tidigare, men tills det börjar kännas bättre blir det bara korta haltande promenader.

Trots att jag för var dag som går tappar min fysiska prestanda så känner jag mig positiv inför nästa säsong. När jag väl kommer igång igen ska jag inte göra någonting halvdant då är det full satsning som gäller. Tänker lyfta mig många steg tills nästa säsong och den resan börjar här, ska försöka uppdatera bloggen oftare så häng med här.

 

En reaktion på ”Operationen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *