Örebro, Studenternas och Sandviken

Helgen spenderades i Örebro då Örebro Open var där. Jag åkte dit med Jakob och bodde hos Oscar vilket var väldigt trevligt. Det mesta var väl kul förutom att jag inte kunde springa så mycket på grund av mina benhinnor. Börjar bli lite orolig nu, men måste tvinga mig själv att tänka positivt och vara klok i det här läget. Det är ju inte så mycket annat jag kan göra.

Självklart var jag tvungen att åka tillbaka till Uppsala på söndag morgon för att se bandyfinalen och stötta Bollnäs i matchen mot Sandviken. Det var grymt nära guld i år, ett felaktigt (enligt mig i alla fall) bortdömt mål ifrån. Det hela slutade i alla fall i en tung förlust. De får komma igen nästa år..

Under helgen frågade Jocke mig om jag ville komma och hjälpa till som tränare på OLGY när Maria är borta i början av den här veckan. Då jag för tillfället inte har någonting i skolan så ville jag självklart det. Men det var lite med svansen mellan benen jag kom till Sandviken i morse med tanke på utgången i bandyfinalen igår. Trots det där med bandyn så är det riktigt kul att vara här.

Imorgon ska jag ta med de som inte vill springa till Parkbadet, tyvärr så renoverar de i den vanliga bassängen så det blir till att försöka bedriva vattenlöpning i äventyrsbadet. Kan bli spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *