ÖSA-träffen, positiva och negativa besked

Då är jag tillbaka till Bergen igen efter helgens ÖSA-träffen som skulle bli mitt test av foten inför Jukola. Det gick sådär, men finns dock en del positivt från helgen också

Det mest positiva är att jag beslutat mig för att foten håller för ett lopp så nästa vecka kommer jag äntligen få bidra till RBK:s förstalag igen genom att springa 4:e sträckan på Jukola.

Det negativa är att det bara blev ett lopp i helgen. Kände av foten och fick ont till dagen efter så det var ett ganska enkelt beslut att stå över resten av helgen. På loppet jag sprang var jag dock positivt överaskad av hur bra jag hängde med fysiskt, tyvärr blev det en 1-minuts bom annars var det ett riktigt bra lopp. Karta och resultat

På lördagen passade jag på att gå hälsinglands Pre-O DM vilket resulterade i ett DM-Guld! Tar det som ett kvitto på att den tekniska biten är på plats fram mot Jukola i alla fall.

Fram tills Jukola blir det bara fokus på att vara snäll mot foten och få den att hålla för att göra ett lopp i full fart. Efter det får jag ta ny sats mot höstsäsongen och göra det som krävs för att bli skadefri igen. Börjar såklart bli riktigt less på den här foten nu och jag ska verkligen göra allt i min makt för att få ordning på den så jag kan komma tillbaka på allvar igen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *