Österfärnebo

Idag så var det dags för Gästriklands Sprint DM, detta ansenliga mästerskap avgjordes i dom centrala delarna av Österfärnebo.

Terrängen bestod till mestadels av skog. Om någon här tänker, hmm centrala delarna och mestadels skog. Så kan jag direkt konstatera JA Österfärnebo är en jävla håla in the middle of nowhere.

Fördomarna var många från min del innan jag äntligen skulle få anlända till det mytomspunna Österfärnebo. Bland annat så trodde jag att det skulle vara så äckligt myggtätt att man inte skulle se fötterna framför sig, jag hade också målat upp en bild i skallen på mig själv av ett svart vitt öde landskap typ Tjernobyl style fast still in the middle of nowhere.

Ack så fel jag hade, Österfärnebo överraskade mig (faktiskt) positivt. Nog för att det var en håla men fint var det, och solen den sken.

Myggorna då? Ja vart fan höll myggorna till, dom som Österfärneborna hade kaxat upp sig så mycket över, visst fanns det ett myggkontor och det vimlade av knott, men myggorna?

Förklaringen låg i att Östefärnebo i år hade fått tillåtelse att göra ett kollektivt massmord av dom små asen.

Tävlingen gick helt okej för min del hade placerat mig på 7 plats i Gästriklands DM, missade kanske en 20 sek, men det kan man leva med.

Karta

2 reaktioner på ”Österfärnebo

  1. Vilken trevlig webbplats/”blogg” du har fått till Göran. Mycket underhållande läsning, om än språket i viss mån kan anses som lite häftigt/anstötande. Fortsätt såhär så blir du snart en ny blondinbella!
    /Din Albin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *