På rätt köl igen

17km skidor och bastu på det, sådär då var jag på rätt köl igen. Sjukt gött att vad jag än hade inte ruvar mig på fler träningsdagar än vad det verkar ha gjort. Hade som sig bör för min del någon form av motivation high under sjukdomen vilket alltid är välkommet. Ska bli gött med lite Jul-träning på det här..

Som alltid när jag åker skidor här hemifrån så är det skidorna på direkt från garaget och sedan bär det av på underbara skidspår rätt ut i Hälsingeskogen. Det är vardagslyx. Med på skidåkningen var min bror Kjell som är hemma över helgen och även hans kompis Peter vilket innebar att det fick bli några spurter.

Här är gps-spåret från passet:

3 reaktioner på ”På rätt köl igen

  1. Göran, jag förstår att det kan vara svårt för dig att bli slagen av mig. Det är ingen prestigeförlust, jag är en duktig skidåkare och du är en lite sämre. Det finns inget att skämmas för…Lycka till med träningen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *